Kezdő oldal » Ajánlatok » Színpadi művek » Confidences trop intimes

Eredeti cím

Confidences trop intimes

Szerző

TONNERRE Jérôme

Ügynökség

Drama Suzanne Sarquier

Műfaj

romantikus dráma

Nyelv

francia
Francia és angol nyelvű szövegkönyv, valamint a francia előadás DVD-felvétele az ügynökségtől kölcsönözhető

Fordító

VARSÁNYI Anna

Szereplők

nő - 2; férfi - 2; 

Szinopszis

Szereplők:

Anna

William Faber, pénzügyi tanácsadó

Dr. Monnier, pszichológus

Jeanne, William volt felesége

A Confidences trop intimes Jérôme Tonnerre saját, azonos című filmforgatókönyvének, Patrice Leconte rendező (a film és a színdarab rendezője is) kérésére készült színpadi változata. A Leconte által érzelmes thrillerként aposztrofált film színpadon – szintén a rendező definíciójában – sokkal inkább atipikus szerelmi történet.

Anna házassága válságban van, és úgy dönt, pszichológushoz fordul segítségért. Bejelentkezik egy bizonyos Dr. Monnier rendelésére ám az épületben ugyanazon a folyosón van Dr. Willam Faber, pénzügyi tanácsadó irodája is. Anna véletlenül William-hez megy be, és zavartan belekezd a beszélgetésbe. Rövid idő után William már biztos benne, hogy Anna a szomszédjához érkezett, ám magával ragadja a nő sebezhetősége, és a különös helyzet, hogy olyan titkokat tudhat meg, melyekről a nők sosem beszélnek, így nem árulja el, hogy ő nem az, akit Anna keresett.

 Anna újabb találkozót kér Williamtől, a rendelések folytatódnak, akkor is, amikor Anna már tudja, hogy egy pénzügyi tanácsadóval osztja meg legintimebb titkait. William mindeközben Monnier rendelésére jár, hogy segíthessen a nőn, és talán ezzel magán is. William öltönyös-nyakkendős, unalmasan szürke életébe új színt, és frissességet hoz Anna és ez a különös, sorsszerű találkozás mindkettejük életét végérvényesen megváltoztatja.

Minden jog fenntartva! © 2010, HoFra Színházi és Irodalmi Ügynökség ◦ design: Art Paletta Kft.www.ezcms.hu