Kezdő oldal » Ajánlatok » Színpadi művek » Spirit Level

Eredeti cím

Spirit Level

Szerző

VALENTINE Pam

Műfaj

Vígjáték

Nyelv

angol

Szereplők

nő - 4; férfi - 3; 

Szinopszis

Hősünk Jack Cameron híres krimiíró...volt, amíg végzetes kimenetelű csónakbalesetet nem szenvedett feleségével, Susie-val. Ám az ateista Jack fennakadt Szent Péter rostáján, és amíg jobb belátásra nem tér, kénytelen feleségestül egykori vidéki rezidenciáján rostokolni.

 

Örök nyugodalmukat rendre megzavarja Mark, a jelenlétüket némileg gyanító ingatlanügynök, és a gyanútlan bérlők egész sora. Már épp azon töri a fejét a szellemes pár, hogy hogyan űzzék el a legújabb jelentkezőket, Flic és Simon Willist, amikor kiderül, hogy Simon fanatikus Jack Cameron rajongó, sőt maga is ír(ni próbál), Flic, a felesége pedig épp közös gyermeküket várja.

 

Ezek a tények, valamint Simon zsémbes anyósának és Susie őrangyalának váratlan megjelenése új megvilágításba helyezi a betolakodókat. Ettől kezdve a megboldogult tulajdonosok – ijesztgetés helyett – segíteni próbálnak az élő bérlőknek, ami mindannyiuk „életét” megváltoztatja...

 

A rendhagyó lakóközösség mindennapjai fergeteges helyzetkomikumokat és megindító pillanatokat, egyszóval eleven szórakozást tartogatnak a közönség számára, és halálosan jó alakítási lehetőséget a két, egymás számára láthatatlan szereplőpárosnak.

Minden jog fenntartva! © 2010, HoFra Színházi és Irodalmi Ügynökség ◦ design: Art Paletta Kft.www.ezcms.hu