Kezdő oldal » Ajánlatok » Színpadi művek » The Lady Pirates Of Captain Bree

The Lady Pirates Of Captain Bree

Eredeti cím

The Lady Pirates Of Captain Bree

Szerző

FRANCOEUR Bill - FOLLOSE Martin A.

Műfaj

musical

Nyelv

angol

Szereplők

nő - 11; férfi - 10; 

Szinopszis

Mikor Jennings kapitány a távolban megpillantja a kalózlányok hadát, konstatálja, az elkerülhetetlen ütközetben senki másra nem számíthat, ha meg akarja védeni gazdag utasait, a Prescotokat, csakis szedett-vedett rabjaira és Fergusra, az úszni sem tudó tengerészre.

Ahogy a kalózlányok átveszik a Kayla Mayt, egy szabad szájú musical-komédiában találjuk magunkat, jó néhány hisztérikus szereplővel. Bree kapitány bátor , de aljas és trágár csapatával (és egy maroknyi újonccal, akik épp kiképzés alatt állnak, s néha még elfelejtenek durvának és vagánynak lenni) együtt megismerhetjük a dölyfös Bidwell professzort, a nagyhangú Madam Prescotot, aki állandóan a különleges bánásmódot hiányolja a személyzettől, Samel Prescotot, aki, hogy nehogy cápacsali legyen belőle, magát nőnek maszkírozza és Julia Prescotot, aki ég a vágytól, hogy csatlakozhasson a kalózok hadához. Miután a kalózok Thomast, a hajósinast a tengerre küldik egy üzenettel, melyben a Prescotok életéért aranyat követlenek az angoloktól, azzal szórakoztatják magukat, hogy a férfi rabokkal végeztetik el saját piszkos munkájukat, beavatván Juliát a kalózság titkaiba.

És mi történik, amikor Thomas visszatér a brit flottával? Tán felakasztják a kalózlányokat tettük miatt? A Bill Francoeur nagyszerű zenéjével még lendületesebbé váló musicalből minden kiderül!

Minden jog fenntartva! © 2010, HoFra Színházi és Irodalmi Ügynökség ◦ design: Art Paletta Kft.www.ezcms.hu